logga

T E N T I O N

 

Innehavare:

 

Verksamhet:

Mail:

 

Tel:

Enskild Firma

 

Håkan Söderholm

 

Projektledare & IT-konsult

hs@tention.se

 

+46 (0) 730 92 68 22

Jag heter Håkan Söderholm, bor i Åkersberga och är innehavare till den enskilda firman TENTION, som jag startade 2010. I min verksamhet har jag fokuserat på rollen som projektledare, kombinerat med funktions- och säkerhetsanalyser inom IT.

 

Tidigare var jag anställd i det globala IT-företaget Steria AB, men i samband med att Steria omorganiserade sin verksamhet och flyttade sitt svenska huvudkontor från Mörby Centrum till Stockholms City 2009, så erbjöds jag avtalspension.

 

Numera är jag folkpensionär men fortsätter dock min verksamhet i begränsad skala.

 

Andra intressen som jag ägnar mig åt är att bygga fågelholkar, konstruktion av en laddhylla, för att enklare kunna hålla reda på laddare och kablar samt att måla akvarell.

 

Jag har å gått med i Bergagruppen Seniorbemanning, vilket innebär att jag som timanställd genomför uppdrag av hantverkskaraktär, främst i Åkersberga.

 

På fritiden seglar jag, spelar Curling i Stocksunds Curlingklubb och jag har nyligen börjat spela golf.

 

Jag uppskattar ett bra vin och har arbetat som vinprovare hos AB Vin & Sprit, där jag ingick tillsammans med andra i en sensoriska vinpanel under ca 10 år, innan företaget köptes upp av franska Pernod Ricard.

Copyright © All Rights Reserved.